UvA Bachelordag: 9 maart 2019

Oriënteren op je studiekeuze

Kom tijdens de UvA Bachelordag kennismaken met de UvA en ontdek welke bacheloropleiding het beste bij je past.

Aanmelden

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer je je kunt aanmelden voor de Bachelordag van 9 maart 2019? Laat dan je gegevens achter.

Wat is er te doen?

  • Voorlichtingsrondes: Waar gaat de opleiding over? Welke vakken krijg je? Wat kun je er mee? Alle opleidingen geven informatie in rondes van een uur.
  • Informatiemarkten: Stel al je vragen over een studie aan studenten en studieadviseurs. Alle opleidingen zijn vertegenwoordigd op één van de markten. In de app zie je welke opleiding je op welke locatie kunt vinden. Op de markt kun je ook terecht met algemene vragen over studeren aan de UvA, met vragen over studeren met een functiebeperking en voor speedcoaching over je studiekeuze.  
  • Rondleiding campussen: Studenten leiden je rond over de campussen en vertellen je hoe het is om daar te studeren.
  • Open huis Kunstgeschiedenis en Cultuurwetenschappen: Bezoek het prachtige pand van Kunst- en cultuurwetenschappen. Je kunt onderwijsruimtes bekijken, koffie drinken met de studenten in de kantine en docenten ontmoeten. Docenten laten je ook alvast zien waar de opleiding straks over gaat.
  • Rondleiding Sterrenkoepel en Experimentele natuurkunde: Heb je interesse in Natuur- en Sterrenkunde? Meld je dan ook aan voor de rondleiding langs de sterrenkoepels of de werkruimte van experimentele natuurkunde.

Praktisch

  • Kom met het openbaar vervoer en niet met de auto: er is weinig tot geen parkeergelegenheid. 
  • Vanwege drukte kun je niet meer dan één van je ouders/verzorgers meenemen naar de rondes. Ben je toch met z’n drieën? Dan kan één van je ouders rondkijken op de informatiemarkt waar studenten en studieadviseurs graag vertellen over hun opleiding.
  • Heb je een functiebeperking en speciale voorzieningen nodig? Laat dit vooraf even weten via studiekiezer@uva.nl.

Voorlichting voor je ouders

Op 4 maart 2019 kunnen je ouders ‘s avonds een voorlichtingsbijeenkomst bijwonen over hoe ze jou het beste kunnen begeleiden bij je studiekeuze.

Vragen?

Check eerst de Veelgestelde vragen (FAQ). Heb je andere vragen over de UvA Bachelordag of over studeren aan de UvA in het algemeen? Stel ze aan de Central Student Service Desk (+31 (0)20 525 1401).

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam

10 november 2018