Relink: werkervaringsproject voor vluchtelingen

Ben je een vluchteling met minimaal een bachelordiploma en ben je op zoek naar werkervaring, dan kun je bij de UvA deelnemen aan het werkervaringsproject Relink. Dit project biedt je de mogelijkheid je startpositie op de arbeidsmarkt te verbeteren en je kans op een reguliere baan te vergroten.

Plaatsing

Als deelnemer werk je gedurende 6 maanden, 2 tot 4 dagen per week, bij de Universiteit van Amsterdam (UvA), de Hogeschool van Amsterdam (HvA) of de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). Je werkt op een plek die aansluit bij jouw ervaring en wensen, bijvoorbeeld bij de financiële administratie, studentenadministratie of in de bibliotheek. Ook krijg je Nederlandse les en volg je workshops loopbaanoriëntatie. Deelname aan het project heeft geen gevolg voor een eventuele bijstandsuitkering.

Ingangseisen

Je woont in Amsterdam en beheerst de Nederlandse taal op minimaal B1/B2-niveau, Je bent in bezit van een bachelor- of masterdiploma. Selectie gebeurt verder op basis van vooropleiding, werkervaring en motivatie.

Meer informatie en aanmelden

Elk halfjaar start er een nieuw werkervaringsproject. Je kunt je het hele jaar door aanmelden. Wil je meer weten over het project of je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar relink-ac@uva.nl.

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam

5 oktober 2018