BètaBreak: de bionische mens

20sep2017 12.00 - 13.00

Debat

Iedereen is welkom om te komen luisteren en vragen te stellen in de centrale hal van Science Park 904.

De bionische mens, iemand zonder imperfecties die in staat is tot bovenmenselijke vaardigheden, lijkt dichterbij dan ooit. Het vervangen en verbeteren van lichaamsdelen om nóg sterker en beter te worden is dan ook niet verrassend.

Maar wat is er momenteel mogelijk? En wat als mens en machine uiteindelijk één worden… Zal dit alleen maar voordelen hebben, of gaan we dan ook iets verliezen? Ons discussiepanel zal al deze vragen en nog meer bespreken.

BètaBreak

Tijdens de maandelijkse BètaBreak bespreken voor- en tegenstanders een actueel bèta-probleem. De BètaBreak is een initiatief van bèta-studenten aan de UvA, ondersteund door de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica.

De BètaBreak vindt plaats in de centrale hal van:

Bron: BètaBreak

Gepubliceerd door  Faculteit Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica